Waarvoor staat Hom-a?

 

Hom-a staat voor 'holistische manier van aanpak' maar ook 'holistische massage - Annelore'.

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf en de talrijke ontmoetingen op mijn levenspad groeide de verwondering voor de holistische mensenvisie.

Wanneer je een persoon holistisch benaderd, dan beperk je je niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar deze persoon last van heeft. Je kijkt naar de persoon in z’n totaliteit.

Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. 

Iets over mezelf...

Ik ben Annelore en woon in het prachtige Ruiselede. Ik woon daar samen met mijn lieve, creatieve man Jan en mijn 2 kinderen en 2 pluskinderen. 

In 2004 ben ik afgestudeerd in de voedings- en dieetkunde. Ik heb 10 jaar gewerkt binnen de voedselveiligheid. Toch voelde ik dat mijn roeping lag bij het helpen, begeleiden en ondersteunen van mensen. Zo ben ik in 2014 de lerarenopleiding begonnen. Ondertussen geef ik  8 jaar, met heel veel plezier en toewijding opvoedkunde aan jongeren uit de 2de en 3de graad secundair. Vanuit deze ervaring, de zoektocht naar mezelf en de talrijke ontmoetingen op mijn levenspad groeide de verwondering voor de holistische mensenvisie. Al deze impulsen zorgden ervoor dat ik de drang voelde om andere mensen te helpen. Dit bracht mij tot de opleiding voetreflexologie. Ik sta versteld van de relatie tussen de voeten en het menselijk welzijn en wil dit delen met iedereen die hier voor openstaat.

Maak vandaag nog een afspraak bij Hom-a en ontdek de ontspanning en balans die deze therapie kan bieden.